Penélope Cruz wordt oudste “Bond girl” in 24e James Bond film

De Spaanse actrice Penélope Cruz wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwste Bond girl in de 24e James Bond film. In de zomer van 2014 beginnen de filmopnames wat betekend dat Penélope Cruz op dat moment 40 jaar oud is en daarmee de oudste Bond girl ooit wordt.

Penélope Cruz volgt de actrice Honor Blackman op die met haar 39 jaar de oudste Bond girl was tot nu toe in de film Goldfinger uit 1962. Sindsdien zijn alle Bond meisjes jong en knap geweest. Nu is het echter weer tijd voor een wat oudere en volwassenere Bond girl. Het toeval wil dat de echtgenoot van Penélope Cruz, namelijk Javier Bardem, de slechterik speelde in de laatste James Bond film Skyfall. Hij wist daarmee meteen een van de bekendste en volgens velen beste slechterik te spelen, iets waar Bardem diverse prijzen voor heeft mogen ontvangen.

Penélope Cruz is op dit moment zwanger van haar tweede kind  maar de filmproductie verwacht dat zij snel zal herstellen en haar oude vorm zal terugkrijgen zodat zij klaar en fit is voor de filmopnames in de zomer van 2014.

Bron: Remco Stoffer

Lees ook:Penélope opnieuw in Woody Allen-film
Lees ook:Penélope een van Hollywoods meest invloedrijke actrices
Lees ook:Gente: Penelope Cruz
Lees ook:Woody Allen verliefd op Penélope Cruz
Lees ook:Javier Bardem samen met James Bond op het witte doek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.