Nieuwsflits: Vertaalbureau Madrid helpt Sinterklaas

Sinterklaas*Sinterklaas heeft voor dit jaar besloten om voor de eerste keer alle brieven die hij heeft ontvangen van kinderen uit Nederland en België persoonlijk te beantwoorden. Om hem te helpen bij deze zware taak, heeft Zwarte Piet zelf een Spaans bedrijf in Madrid uitgekozen. Sinterklaas zal de brieven beantwoorden van de kinderen wiens ouders deze service bestellen op de volgende website:www.briefvansinterklaas.com.     

*Zapatero is op weg naar Brussel om daar deel te nemen aan de vergaderingen ter voorbereiding van de G-20 conferentie in Washington. Ook hoopt de Spaanse premier eindelijk zekerheid te krijgen over zijn aanwezigheid in Washington.

*Beetje bij beetje wordt een brute moord van Ripollet, Barcelona, afgelopen weekend gereconstrueerd. Een veertienjarige scholiere werd door gevonden en alles wijst erop dat haar vriendje haar heeft vermoord. Zij zou foto´s van een zoen van de beiden op internet hebben geplaatst en de jongen, die al een vriendinnetje had, zou zo boos zijn geworden, dat hij haar heeft omgebracht. Dat denkt de politie op dit moment. De jongen ontkent zijn schuld.

Lees ook:Driekoningen komen Spaanse kinderen verwennen
Lees ook:Jongen dood aangetroffen in koffer
Lees ook:Waarom Sinterklaas uit Spanje komt
Lees ook:Spanje viert Driekoningen
Lees ook:Laia Fabregàs presenteert nieuwste boek in Figueras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.