Tragische fout van het rechtssysteem

Een tragische fout van het rechtssysteem. De pedofiel die verantwoordelijk is voor de dood van de vijfjarige Mari Luz in Huelva, had achter de tralies moeten zitten. De Spaanse autoriteiten geven hun tragische fout toe. In 2002 werd de man veroordeeld voor seksueel misbruik van zijn eigen dochter. Hij vocht de uitspraak van de rechter aan en bleef al die tijd vrij. Intussen werd hij voor nog een soortgelijk misdrijf berecht maar hij kreeg een reeds verlopen straf opgelegd. Mari Luz' familie is furieus.

Lees ook:Verdachte moord op Mari Luz vrijgesproken, maar echtgenote bekent moord op televisie
Lees ook:Nieuwsflits: Slachtoffers vliegramp begraven
Lees ook:Spanje veroordeelt moslimterroristen
Lees ook:Rechter 11M en echtgenote onder vuur
Lees ook:Spanje 2008: hoogte- en dieptepunten

2 reacties op “Tragische fout van het rechtssysteem

  1. Mabel

    He Annebeth, ik geloof ook dat die pedofiel de dood van ML op zijn geweten heeft, maar oei oei, hier komt toch mijn journalistieke achtergrond naar boven: men is onschuldig tot bewezen is dus noem hem aub verdachte!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Annebeth

    Je hebt gelijk, excuses!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.