Met je vingerafdruk betalen in hotel op Ibiza

Alle liefhebbers van strand en zwembad op zomerse dagen kennen het probleem: waar laat je je portemonnee op het moment dat je een duik wil nemen. Een hotel op Ibiza heeft een oplossing gevonden. In het Ushuaïa Beach Hotel kun je betalen met je vingerafdruk. Bij het inchecken laat je naast je creditkaartnummer ook je vingerafdruk achter en zo kun je betalen voor drankjes, hapjes en diensten die door het hotel worden aangeboden. Eerder al kwam Ushuaïa Beach Hotel in het nieuws als eerste Facebook-hotel ter wereld.

Lees ook:Facebookhotel op Ibiza
Lees ook:Vuilnishotel in Madrid
Lees ook:Online klachten worden niet geaccepteerd
Lees ook:Spanje krijgt eerste Twitterhotel
Lees ook:Bijzondere slaapplekken: Hotel Plaza de Toros de Almadén

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.