Iphone heeft de toekomst in Spanje!

“De wereld verandert zo snel! Het is niet meer bij te houden.”, verzucht mijn Spaanse vriendin deze ochtend, terwijl ze een slok neemt van haar koffie. We zitten op een terras te genieten van de eerste lentedag in Barcelona en hebben beide nog een lange werkdag voor de boeg. Ik kijk haar lachend aan en leg geduldig uit hoe je als nieuweling op internet je weg kunt vinden. “Tijd, geduld en enthousiasme”, geef ik haar als raad mee.

Maar ergens kan ik haar wel begrijpen. Ik herinner me nog hoe eenvoudig het leven was, lang voordat internet bestond, mobiele telefonie was uitgevonden en je dagelijkse leven nog niet à la Big Brother via Sociale Media verspreid werd. Dat is niet eens zolang geleden, maar ik kan me een leven zonder bijna niet meer voorstellen.
Mijn mobiele telefoon is nu zo´n twee jaar oud en volledig achterhaald. Alleen maar bellen en sms’en is tegenwoordig not done! Het wordt hoogtijd voor een smartphone. Continue online, webapps, social media, interactief, off- en online leven dat steeds meer door elkaar heen loopt. Dat schijnen de gebaande paden voor een journalist anno 2011 te zijn. Ook ik zucht even: “ Ik wil een iPhone, want een iPhone heeft de toekomst in Spanje”.

http://www.youtube.com/watch?v=2A_suO1z-ok

“iphone, de toekomst? Ik begin net op Linkedin. Pfff.”, kijkt mijn vriendin me nieuwsgierig aan. We staan nog maar aan het begin van een nieuw technologisch tijdperk en kunnen nog lang niet overzien wat er allemaal mogelijk is. En dat is heus niet alleen maar voor de jonge generatie. Iedereen profiteert ervan! Kijk maar. Onder Spaanse ouderen lijkt de Iphone4 inmiddels volledig achterhaald. Meet the iZone7!

Lees ook:Zanger Alejandro Sanz begint concertentournee in Cordoba
Lees ook:Belgische komt om bij verkeersongeluk in Spanje
Lees ook:Ipad op 28 mei in Spanje in de winkel
Lees ook:Internet nu ook voor Eenden? Willix is expert!
Lees ook:‘Ik ben niet lesbisch’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.