Scoren tijdens Spaanse uitverkoop

rebajas Wie denkt dat er nog niet genoeg geshopt is de afgelopen weken, kan vanaf vandaag zijn hart ophalen in de uitverkoop. De rebajas in Spanje zijn legendarisch, omdat het voor de officiele startdatum van de uitverkoop verboden is voor winkeliers om hun produkten af te prijzen. Overigens hielden winkeliers zich dit jaar niet zo strikt aan die regel: vanwege de crisis werden eigenlijk het hele jaar kortingen gegeven. Op de eerste dag van de uitverkoop verzamelen rijen consumenten zich voor de Spaanse winkels om de hele dag uitgebreid te shoppen, want uitverkoop betekent toch al gauw vijftig procent korting en tijdens de tweede ronde (die doorgaans twee weken na aanvang begint) loopt dat zelfs op tot zestig of zeventig procent. Ben je op zoek naar koopjes, dan is de Spaanse uitverkoop dus zeker een aanrader, vooral voor liefhebbers van Spaanse winkelketens als Mango en Zara, die werkelijk hun hele collectie in één keer afprijzen. In de meeste Spaanse deelstaten (waaronder ook Catalonië) moeten shopliefhebbers nog even wachten: hier beginnen de rebajas na Driekoningen, de dag dat Spaanse kinderen traditioneel hun kadootjes ontvangen. De uitverkoop duurt twee maanden, maar wie echt wil scoren kan het beste tijdens de eerste maand zijn slag slaan.

Lees ook:Spanje in de uitverkoop!
Lees ook:Spaanse uitverkoop begonnen
Lees ook:Uitverkoop!!!
Lees ook:Winteruitverkoop in Spanje
Lees ook:Twee klanten in ziekenhuis door uitverkoopchaos

8 reacties op “Scoren tijdens Spaanse uitverkoop

  1. Ronald Hamerling

    Weet iemand toeoevallig ook tot wanneer de uitverkoop is in Barcelona?

      /   Beantwoorden  / 
  2. annebeth

    Zoals ook vermeld in het artikel begint de uitverkoop in Catalonië (en dus Barcelona) de dag na Driekoningen op 7 januari. Aanstaande maandag dus!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ronald Hamerling

    Dat klopt, maar ik wil graag weten tot wanneer de uitverkoop is. Dus de eind datum.

      /   Beantwoorden  / 
  4. annebeth

    Pardon: 2 maanden (ook vermeld), dus tot 7 maart. Maar als je er graag en gretig gebruik van maakt, raad ik je aan om zo snel mogelijk te gaan, hoewel je de eerste dag misschien het beste kunt overslaan. Kijk niet op van lange rijen! De winkels zijn vooral vanaf 18.00 uur druk.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Ronald Hamerling

    Super! Zal me slaapzak van zolder halen. ;-)

      /   Beantwoorden  / 
  6. majun

    jaaaaaaaaaaaa kan niet wachten!!! ga aanstaande vrijdag, drie dagen los!!! dat wordt oud en vertrouwd ellebogenwerk in de Zara;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ronald Hamerling

    Succes!!! Dolle… Dwaze… Dagen…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.