Lingerielijn voor Real Madrid

Ondergoed Real MadridFC Barcelona zegt al jaren ‘meer dan een club’ te zijn en Real Madrid bewijst deze week dat de club meer is dan voetbal. Lingeriemerk Little Kiss en Real Madrid tekenden een overeenkomst voor de fabricatie en verkoop van ondergoed voor mannen en vrouwen met daarop natuurlijk het wapen van de club. De lingerielijn heeft de naam ‘Luxe’ en bestaat uit drie verschillende lijnen. Zo is er het sportieve zwarte of witte ondergoed van katoen, katoenen ondergoed met beelden van de club en een sjiekere en meer sexy lingerielijn.

Lees ook:Real Madrid opnieuw rijkste club ter wereld
Lees ook:Real Madrid pretpark
Lees ook:Forlán aangeboden aan Real Madrid
Lees ook:Expo: Matisse in Madrid
Lees ook:Sjeik wil Real Madrid kopen

Eén reactie op “Lingerielijn voor Real Madrid

  1. Marco queso

    Las Palmas en Rayo Vallecano betrokken in gokschandaal. De Spaanse Voetbalfederatie (RFEF) heeft gisterenavond bekendgemaakt dat meerdere spelers in Spanje verdacht worden van betrokkenheid in het gokschandaal dat al enkele weken het Europese voetbal beheerst. De RFEF heeft een disciplinaire procedure opgestart tegen die voetballers en het dossier doorgespeeld aan het gerecht.

    De Spaanse spelers zouden hebben gegokt op wedstrijden waaraan ze zelf deelnamen. Volgens de krant El Pais, die bronnen bij de federatie citeert, zou het gaan om een 20-tal spelers in eerste en tweede klasse, maar de federatie geeft geen aantal of namen.

    Las Palmas
    Tweedeklasser UD Las Palmas maakte vandaag wel bekend dat er twee tweedeklassers bij het schandaal betrokken zijn: Las Palmas zelf en Rayo Vallecano. Volgens Las Palmas is er door de RFEF een disciplinaire procedure geopend tegen zeven spelers die vorig jaar in tweede klasse speelden. Bij die zeven zit er één die dit jaar in eerste klasse uitkomt, reservekeeper Javier Lopez Vallejo van promovendus Zaragoza. (afp/adv/lpb)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.