Vrouwvriendelijke zakenhotels in Spanje

Volgens de website hotels.com wekken veel hotels de indruk zich alleen te richten op de mannelijke zakenreiziger. Hotelketens doen in veel gevallen te weinig om vrouwen een gevoel van veiligheid en zekerheid te geven gedurende hun zakelijke trip. En dat is nou juist waar veel vrouwen behoefte aan hebben wanneer ze alleen reizen. In Spanje kwamen twee hotels als vrouwvriendelijk uit de bus:

Hotel H10 Marina in Barcelona
Wat is voor veel vrouwen belangrijk: kleding. Voor een weekendje weg heeft een dame een grote koffer nodig en ook bij een zakenreis wil de vrouw genoeg keuzemogelijkheid hebben voor de perfecte outfit. Hotels H10 denkt met de vrouwen mee en biedt inloopgarderobes waar je u tegen zegt. Om de outfits goed te matchen met haar en make-up, is in de badkamer een extra grote spiegel en hypermoderne haarföhn aanwezig.

Ritz Madrid
Het Ritz in Madrid is een erg elegant en exclusief hotel. Een voorbeeldje: ringhouders van kristal en verwarmde spiegels zodat deze niet beslaan na het douchen. Een ander hoogstandje: een klein bankje in de douche waar vrouwen hun benen op kunnen laten rusten bij het scheren.

Lees ook:Honderd jaar Palace Hotel in Madrid
Lees ook:Aanbieding spotgoedkope overnachting in Barcelona & Madrid
Lees ook:De beste hotels in Spanje volgens Tripadvisor
Lees ook:Online klachten worden niet geaccepteerd
Lees ook:Wonen in een hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.