Eerste dodelijke slachtoffer varkensgriep in Spanje


Hoewel er in Spanje inmiddels meer dan 700 mensen besmet zijn met het dodelijke virus van de varkensgriep, is vandaag het eerste dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om een Marokkaanse vrouw van 19 jaar, die zeven maanden zwanger was. Gisteren werd haar baby (kerngezond) gehaald. De moeder heeft het niet overleefd. Op 15 juni werd ze opgenomen in het ziekenhuis van Madrid omdat ze leed aan een zware vorm van astma, waarna de situatie verslechterde. Inmiddels zijn in Europa 6.100 mensen besmet en zijn er in totaal vier doden gevallen, waarvan drie in Engeland.

Lees ook:Varkensgriep: tweede dodelijke slachtoffer
Lees ook:Fan Aberdeen slachtoffer groepsverkrachting in Madrid
Lees ook:Andalusische regering bestraft voor dodelijke snelweg?
Lees ook:25e verjaardag eerste IVF baby in Spanje
Lees ook:Spanje als eerste in groep door naar achtste finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.