Met de camper door Spanje

camperCampervakanties komen steeds meer in trek. Veel vakantiegangers kiezen voor de traditionele bestemmingen zoals Amerika en Australië, maar ook Europa is de laatste jaren sterk in opkomst. Met name Spanje is vanwege het gunstige klimaat erg populair.

SpanjeCamper is een Spaans camperverhuurbedrijf onder Nederlandse leiding gevestigd in Mijas (Malaga). Het bedrijf verzorgt campervakanties vanuit Malaga en Madrid en werkt met jonge kwaliteitscampers van Hymer. De luxe campers zijn compleet uitgerust met douche, toilet, keuken, verwarming, airco en een aparte bergruimte voor bijvoorbeeld fietsen. Er kan gestart worden vanaf Madrid of Malaga en ook de plaats van inleveren (Madrid of Malaga) kan zelf worden bepaald. De prijzen zijn scherp en reist men per vliegtuig dan is de luchthaventransfer inbegrepen. Vanaf 1 juni 2009 is het tevens mogelijk om de camper in de regio Alicante op te halen en in te leveren. Naast de mogelijkheid om Spanje per camper te ontdekken, is een bezoek aan het nabij gelegen Portugal of Marokko ook een interessante optie.

Er is keuze uit negen verschillende type campers voor twee tot zeven personen. De campers zijn eenvoudig te besturen. Een rijbewijs voor een personenauto is voldoende. Voor vertrek krijgt men een uitgebreide mondelinge instructie zodat men goed voorbereid op pad gaat. Bovendien kan men bij het SpanjeCamper team terecht voor allerlei handige informatie over routeplanning, bezienswaardigheden, praktische tips etc.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Nieuw: online Campershop
Lees ook:Hella Jongerius ontwerpt schoenen voor Camper
Lees ook:De allerbeste restaurants in Spanje
Lees ook:Nederlander onder de Spaanse zon
Lees ook:Naar Formentera vanaf het Spaanse vasteland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.