Culinair op zijn Catalaans

Viva EspañaMet namen als Ferran Adria zette de Catalaanse keuken zichzelf én Spanje op de culinaire wereldkaart. Verse produkten van het achterland en creativiteit staan centraal. Zo ook bij Carme Ruscalleda, die zich de beste vrouwelijke topkok ter wereld mag noemen: voor haar restaurant San Pau in San Pol de Mar kreeg zij drie Michelinsterren en voor San Pau in Tokio nog eens twee. Voor Viva España ging ik op bezoek bij deze Catalaanse in hart en nieren. Het resultaat is een interview in het nieuwste nummer van magazine Viva España, dat nu in de winkel ligt.

Voor de website van Viva España: klik hier

Lees ook:Viva España & Temperament gaan samen
Lees ook:Nieuwste nummer España & Más nu in de winkel
Lees ook:Ouderenzorg in Spanje
Lees ook:Nieuwste España & más nu in de winkel
Lees ook:Relatie tussen Spanje en Venezuela gelijmd?

2 reacties op “Culinair op zijn Catalaans

  1. Herna

    Bij Carme Ruscalleda op bezoek…wie wil dat niet! Helaas is het intervieuw niet online te lezen. Jammer!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Annebeth

    Beste Herna,

    Ik zal snel een voorproefje plaatsen. Of mail mij even, naar [email protected]. Vanaf dit weekend ook live: Barcelona.blog.nl.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.