Spaans temperament in de keuken van Zarzo in Eindhoven

Schermafbeelding 2013-04-08 om 12.38.34Adrian Zarzo is de half-Spaanse chef-kok van zijn eigen restaurant: Zarzo. Hij leerde het vak van Jonnie Boer, eigenaar van de Librije te Zwolle, die jarenlang veel vertrouwen had in zijn talent en tevens Zarzo eerder dit jaar feestelijk opende. Veel kenners denken dat hij potentie heeft om een ster binnen te slepen en zelf gaat hij voor een vol restaurant mét of zonder ster.

De keuken is niet helemaal Spaans, maar er ligt zeker een nadruk op de klassieke Spaanse keuken. Daar liggen zijn roots, zoals hij het zelf op de website van het restaurant beschrijft. Streekproducten en natuurlijke ingrediënten spelen een hoofdrol, maar ook de juiste wijnen afgestemd op de gerechten zullen zeer belangrijk zijn in dit restaurant. Wil je reserveren bij Zarzo, kijk dan even op zijn website!

Tekst: Sophie Schiphorst

Lees ook:Burgos Gastronomische Hoofdstad 2013
Lees ook:Nog een Catalaans driesterrenrestaurant
Lees ook:Beste restaurant ter wereld draait verlies
Lees ook:Eva Longoria gaat op zoek naar Spaanse roots
Lees ook:Waar kun je gratis eten in Spanje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.