Gerookte paprikapoeder uit Spanje

Geen Spaanse keuken zonder pimentón, gemaakt van paprikapepers. Naast het traditionele poeder zijn er ook een milde en pikante variant. Het wordt veel gebruikt bij de bereiding van gerechten of in vleeswaren. Paprikapoeder uit de Vera-vallei in Extremadura wordt gerookt en dat geeft een bijzondere smaak. Je kunt het paprikapoeder bestellen via www.made-in-spain.nl.

Lees ook:Spaanse Spijzen: Chorizo
Lees ook:Spaanse Spijzen: Gambas al Ajillo (Knoflookgarnalen)
Lees ook:Koken met Bijzonder Spaans: stoofpotje met kip, chorizo en aardappelen
Lees ook:IJsje eten in… Sevilla
Lees ook:Made in Spain op bezoek in New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.