Spaanse kaskraker: Ocho apellidos vascos

De film Ocho apellidos vascos die momenteel in de Spaanse bioscopen draait heeft alle records gebroken. De film van regisseur Emilio Martínez-Lázaro heeft sinds de première op 14 maart 6,6 miljoen kijkers getrokken en 43 miljoen euro opgeleverd. Dat maakt de film tot de nummer 1 kaskraker uit de Spaanse geschiedenis.  Ocho apellidos vascos vertelt het verhaal van de Rafa uit Sevilla die op een dag de Baskische Amaia ontmoet en vastbesloten is haar te veroveren.

Lees ook:Uit de boekenkast: De beschermengel
Lees ook:Cine: Tiro en la Cabeza
Lees ook:Celda 211 beste film 2009
Lees ook:Antonio Banderas als Fidel Castro?
Lees ook:Spaanse film: Dieta Mediterránea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.