La Piel Que Habito ook in Nederland in première

De allernieuwste film van Pedro Almodóvar, La piel que habito, verschijnt binnenkort ook in Nederland op het doek. De 18e film van de Spaanse filmregisseur gaat op 17 November in première in bioscoop Rialto in Amsterdam.

Pedro Almodóvar levert opnieuw een brilliante film af. La piel que habito vertelt het verhaal van Dr. Ledgard (Antonio Banderas), die is getraumatiseerd door de dood van zijn vrouw. De briljante plastisch chirurg, heeft zich na haar dood volledig gestort op de medische wetenschap. Aangezien zijn vrouw stierf aan de gevolgen van ernstige brandwonden, stelt hij alles in zijn werk om een brandwerende nieuwe huid te bewerkstelligen. Twaalf jaar later bereikt hij zijn doel door toepassing van celtherapie. Hij aarzelt niet om nog een stap verder te gaan: transgenese met menselijke wezens. Maar dat is niet de enige misdaad die wordt gepleegd.

Zal deze medische doorbraak hem in staat stellen om zijn vrouw nieuw leven in te blazen? Ga het zelf zien! Deze prachtige film met een verrassende twist is zeker een bioscoopbezoek waard. Houd dus de website van bioscoop Rialto in de gaten.

Almodóvar liet zich voor deze thriller inspireren door filmmakers als Luis Buñuel, Alfred Hitchcock en Fritz Lang.

Lees ook:Nieuwste Almodóvar vanaf morgen in de Spaanse bioscopen
Lees ook:Antonio Banderas werkt met Pedro Almodóvar aan nieuwe film
Lees ook:Eerste beelden nieuwe film Almodóvar op YouTube
Lees ook:En de winnaar is…
Lees ook:Spaanse films voor Oscar-inzending bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.