Feest in Bilbao

Vanaf aanstaande zaterdag viert Bilbao ruim een week lang feest. De ‘Aste Nagusia’ (Grote Week) begint traditiegetrouw op de eerste zaterdag na Maria Hemelvaart (15 augustus) en duurt negen dagen lang. Het is het grootste stadsfeest van Bilbao. De feesten vinden laats ter ere van de Virgen de Begoña. De Baskische hoofdstad staat de hele week in het teken van optochten, theater, muziek, stierenvechten, vuurwerk, spektakel, straattheater, comedy en films. En natuurlijk staan de Baskische cultuur en culinaire traditie centraal.

Lees ook:Spaans Congres stemt in met beschermde status stierenvechten
Lees ook:Feria de Málaga
Lees ook:Stadsfeesten in Albacete en Salamanca
Lees ook:Stierenvechten naar ministerie van Cultuur
Lees ook:KLM start lijndienst naar Bilbao

Eén reactie op “Feest in Bilbao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.