Persbericht: Alex Spanje geeft seminar in Barcelona

Alex Spanje organiseert op woensdag 15 februari een gratis seminar voor iedereen die meer wil weten over veilig beleggen. Alex Spanje directeur Kaspar Huijsman zal aan de hand van praktische voorbeelden uitleg geven over het beschermen van uw portefeuille en hoe u kunt profiteren van de huidige markt. Het seminar vindt plaats in Hotel 1898 en begint om 20.00 uur.

Veel mensen vragen zich af of het nu verstandiger is om te beleggen of dat ze hun geld beter op een spaarrekening kunnen zetten. Alex Spanje heeft daarom een speciaal seminar opgezet waar diverse onderwerpen aan bod komen die samen een goede basis vormen om een beslissing over sparen of beleggen te nemen. Er wordt aandacht besteed aan het beschermen van aandelen tegen koersdalingen, hoe u gebruik kunt maken van de huidige marktbeweging op de beurs, hoe u obligaties vindt die voor u interessant kunnen zijn, cash flow kunt genereren en laaggewaardeerde aandelen kunt opsporen. Daarnaast is er ook uitleg over de veiligheid van banken want u wilt natuurlijk dat uw geld daar ook veilig is.

Deelname aan het seminar Veilig Beleggen in 2012 is gratis. U bent welkom vanaf 19.30 uur en na afloop van het seminar, om 21.30 uur, nodigen wij u uit voor een cocktail. Inschrijven kan via de www.alexspanje.com, per mail [email protected] of telefonisch: +34 952 924 011.

Lees ook:Royce Tostrams geeft seminar in Benidorm
Lees ook:Seminar in Marbella: De Aziatische markt op
Lees ook:Kansen op de Beurs vanuit Spanje
Lees ook:Expomanga in Madrid
Lees ook:Expiratieborrel in Marbella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.