Grote finale De Spaanse Droom

Spaanse vlagNa een onverwachte wending in de spannende aflevering van vorige week maken de twee overgebleven stellen zich op voor de finale van De Spaanse droom. Die is vanavond om half negen te zien op Net5.

Presentator Art Rooijakkers vertelt over deze extra lange slotaflevering: ‘De bewoners van het oude gedeelte van Arcos beslissen wie De Spaanse droom wint. De twee finalisten starten vanavond hun verkiezingscampagne en krijgen hulp uit Nederland. Ook de oud-deelnemers komen terug en helpen hun favoriete koppel. Arcos is helemaal in de ban van de verkiezingskoorts. Op de avond van de verkiezing staan honderden Spanjaarden opeengepakt op een pleintje. Hier staat ook de ton waarin iedereen zijn of haar stembiljet kan stoppen. De stem van het consejo is net zoveel waard als die van de anderen. Hoewel de bed & breakfast na vanavond eindelijk een nieuwe eigenaar heeft, gaan de deuren pas in het voorjaar open. Op www.despaansedroom.nl vind je na de finale informatie om een overnachting in b&b El Sueño (Spaans voor ‘de droom’) te boeken.

Lees ook:De Spaanse droom
Lees ook:De laatste, clásico nummer 4
Lees ook:De finale van het Eurovisiesongfestival
Lees ook:Vakantiefoto van het jaar 2011
Lees ook:Kwartfinale: Spanje-Paraguay

2 reacties op “Grote finale De Spaanse Droom

  1. M. Bosma

    Heeel erg jammer dat Marco en Suzanne niet hebben gewonnen, zij zijn uitermate geschikt voor het runnen van een B&B.

    De mevrouw (stresskip) die nu heeft gewonnen zal eerst een cursus ‘ontstressen’ moeten volgen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. k de groot

    Marco en Suzanne hadden dan wat meer aandacht kunnen geven aan de gasten en niet zichzelf beter voordoen dan ze zijn, schoonheid vergaat!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.