Mister España 2010: Carlos Alberto García

Dit jaar mag de Lanzarot Carlos Alberto García (25) zich Mister España 2010 noemen. Hij werd zondagavond in Toledo tijdens de Mister verkiezing uitgekozen als mooiste man van Spanje. De 1.90 lange luchtmilitair eindigde als eerste van de 52 kandidaten. Hij is hiermee officieel benoemd tot mooiste man van Spanje.

Oogverblindend mooie mannen in een sexy zwembroek. Het was voor de jury niet gemakkelijk om de mooiste eruit te kiezen. Toch veroverde Alberto de harten van de juryleden met een ruime overwinning van 45 stemmen. David Hernández (28). De 1,88 man uit Toledo werd tweede met 40 stemmen. De 1,85 lange Rafael López (24) uit Córdoba eindigde als derde, ondanks zijn meerderheid aan stemmen (88 in totaal). Guillermo García, voormalig Mister España 2009, overhandigde zijn band aan de prijswinnaar. Ondanks zijn eerdere modellenervaring had Carlos niet gerekend op de hoofdprijs. Hij was dan ook erg geëmotioneerd.

Het modellengala werd afgelopen zondag gevierd in het Auditorium van Hotel Beatriz in Toledo. De avond werd gepresenteerd door Miss España, Paula Guilló en Mister España 2007, Luis Muñoz. Het publiek bestond uit zo´n 400 personen.

Carlos Alberto García verhuist binnenkort naar Madrid om zijn carrière als model voort te zetten.