Eten bij Patxaran in Haarlem

Zoals iedere Spanjeliefhebber zal beamen is het eten in Spanje over het algemeen van buitengewoon goede kwaliteit. Ik heb het geluk dat ik het dagelijks mag meemaken. Maar wie van de Spaanse keuken houdt, kan ook in Nederland goed Spaans eten en wel bij Patxaran in Haarlem. Afgelopen week was ik daar voor een werkbespreking met het tijdschrift España & más en had ik het genoegen een aantal gerechten te mogen proberen. Gefrituurde asperges, rijkelijk belegde pintxos, gebakken garnalen, het één was nog lekkerder dan het ander. Dus zin in een culinair avondje op z’n Spaans? Dan zit je bij Patxaran zeker goed.

Lees ook:Recept van de week: koken met yogurt van La Fageda
Lees ook:Spaanse Spijzen: Gambas al Ajillo (Knoflookgarnalen)
Lees ook:Overnachten bij Vlamingen: Casa las Yeseras
Lees ook:Geen biertje op het strand van Alicante
Lees ook:Nieuwste nummer España & más in de winkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.