Onlangs opende Ibericus Amsterdam, een delicatessenzaak die zich specifiek richt op het verkopen van de beroemde Pata Negra.
In Ibericus Amsterdam wordt de ham ter plekke van de poot gesneden en op een broodje gepresenteerd. Neem het broodje lekker mee naar huis of eet het op in deze mooie zaak met een café con leche. Wil je af en toe even het vakantiegevoel terughalen en ben je een liefhebber van de Spaanse ham, chorizo en andere delicatessen uit het Iberische schiereiland, ga dan even langs bij Ibericus Amsterdam.
Wil je alles weten over het verschil tussen de Spaanse hammen? Lees dan even dit artikel terug.
Tekst: Sophie Schiphorst
Lees ook:Nog een paar dagen Goya in Museum Boijmans
Lees ook:San Sebastián, de stad van de pinxtos!
Lees ook:Genieten van tapas in Rotterdam
Lees ook:Veel voor weinig bij 100 Montaditos
Lees ook:Dalí in het Reina Sofia museum in Madrid