Van Madrid naar Barcelona: alle mogelijkheden

Met de nieuwe hogesnelheidstrein is er weer een manier bijgekomen om van Madrid naar Barcelona te reizen. Het transport tussen de twee grootste Spaanse steden op een rijtje. 


De Bus
Met de bus ben je het goedkoopst uit, voor minder dan vijftig euro koop je een retourtje, terwijl een enkele reis nog geen 25 euro kost. De reistijd bedraagt zo`n zeven uur. 
Vliegen
Met het vliegtuig hoeft helemaal niet duur te zijn: Iberia biedt tickets vanaf 32 euro, Air Europa vanaf 34 euro, Vueling en Spanair vanaf 40 euro. Reken op een uurtje vliegen, maar daarbij komen natuurlijk nog de check-in, het instappen, het ophalen van eventuele ingecheckte bagage en het transport van en naar het vliegveld. 
Auto
Met de auto doe je er ongeveer zes uur over om van Madrid naar Barcelona te komen en de kosten voor benzine en tol lopen op tot ongeveer tachtig euro. 
Trein
De supersnelle AVE brengt je in 2 uur en 38 minuten van het centrum van Madrid naar het centrum van Barcelona. Kaartjes kosten online vanaf veertig euro per traject, terwijl de duurste tickets 245 euro zullen bedragen.

Lees ook:Duizenden kaartjes AVE Madrid-Barcelona verkocht
Lees ook:Ryanair vanaf dit najaar naar Madrid
Lees ook:Easyjet strooit vliegtickets naar Madrid
Lees ook:Lekker lebberen
Lees ook:Aanbieding spotgoedkope overnachting in Barcelona & Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.