Wijnproeverij voor Spanje-liefhebbers

Op 3 november a.s. organiseert España & más voor de 3e keer een grote Spaanse wijnproeverij. Twaalf importeurs ontkurken meer dan 100 verschillende Spaanse wijnen. Bovendien maakt chef-kok Alain Alders van De vrienden van Jacob (één Michelinster) Spaanse hapjes. En culinair journalist Onno Kleyn geeft een lezing over de Spaanse wijn en gastronomie.

Gratis voor abonnees
De entree van de proeverij is weer gratis voor abonnees van España & más plus één introducé. Abonnees dienen zich onder vermelding van naam en adres gekoppeld aan het abonneenummer aan te melden voor de gastenlijst via [email protected]. Nog geen abonnement? Neem dan een abonnement via www.espanaymas.nl.

Tickets en tijden
De proeverij is op zondag 3 november van 14.00 tot 18.00 uur. De lezing van Onno Kleyn start om 15.00 uur en duurt ongeveer 35 minuten. De entree voor de wijnproeverij bedraagt € 10,- per persoon en toegang tot de lezing is € 5,- per persoon. Tickets voor de lezing van Onno Kleyn (beperkte beschikbaarheid) zijn alleen geldig in combinatie met een entreebewijs voor de wijnproeverij. Tickets kun je bestellen via de website van Landgoed Duin & Kruidberg bestellen,www.duin-kruidberg.nl.

Deelnemende importeurs
De volgende importeurs zijn aanwezig op 3 november: Porte Reffe, Los sueños de Lo Capitán, SolaVino, Martinez & Verhoog, Aventura Exciting Wines, Patxaran pintxos y tapas, Granada Wijnen, Lekker Sapje, Charles Wijnen, Abbema Wines, Bosman Wijnkopers en Bodegas Juanito. Bovendien laat de Spaanse Schuur de lekkerste jamón ibérico proeven en Valderrama olijfolie.

Bereikbaarheid
Het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg in de Kennemer Duinen bij Haarlem is goed bereikbaar per trein (station Santpoort-Noord) en er is voldoende parkeergelegenheid.

Lees ook:Reminder: Wijnproeverij voor Spanje-liefhebbers
Lees ook:Wijn proeven met España & más
Lees ook:Groots Spanjefeest in Nederland
Lees ook:Nieuwste nummer España & más in de winkel
Lees ook:Programma Feria de España op 13 april bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.