Koken met Bijzonder Spaans: Polos de arándanos y moras

Didi van Haren is gek op koken en de Spaanse keuken. Daarom heeft Spanje.blog.nl haar gevraagd of ze haar recepten met onze lezers wil delen. Vandaag een zomers recept: ijsjes met bessen en bramen. Meer lezen? Volg Didi’s kookblog Bijzonder Spaans.

Ingrediënten:
250 ml blauwe bessen en frambozensap (healty people)
125 gram blauwe bessen
25 gram bramen
80 gram dikke griekse yoghurt

Was de blauwe bessen en bramen en pureer deze samen met het bessen en frambozensap en de yoghurt tot een fijne massa.

Schenk door een zeef waarbij je het sap opvangt en vul hiermee ijsvormpjes.

Steek er een stokje in en zet minstens 2 uur in de vriezer tot ze goed bevroren zijn.

Lees ook:Recordaantal blauwe vlaggen voor Spaanse stranden
Lees ook:Recept van de week: koken met yogurt van La Fageda
Lees ook:Koken met Bijzonder Spaans: rode linzensoep met komijn
Lees ook:Koken met Bijzonder Spaans: paprika op olie met garnalen
Lees ook:Koken met Bijzonder Spaans: Xató uit Vilanova i la Geltrú

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.