Twee nieuwe driesterrenrestaurants voor Spanje

Zeven driesterrenrestaurants telt Spanje sinds afgelopen donderdag. Quique Dacosta (restaurant Quique Dacosta in Dénia) en Eneke Atxa Azurmendi (restaurant Azurmendi in Larrabetzu) kregen beide voor het eerst drie sterren toebedeeld van Michelin. Pedro Subijana (Akelare, Donostia-San Sebastian), Juan Mari en Elena Arzak (Arzak, Donostia-San Sebastian), Joan en Jordi Roca (El Celler de Can Roca, Girona), Martin Berasategui (Martin Berasategui, Oria) en Carme Ruscalleda (Sant Pau, Sant Pol de Mar) ontvingen al eerder drie sterren en wisten die te behouden. Het aantal Spaanse tweesterrenrestaurants bedraagt sinds vorige week zeventien.

Lees ook:Zeven Spaanse restaurants behoren tot de allerbeste
Lees ook:El Celler de Can Roca nummer 1 van de wereld
Lees ook:El Celler de Can Roca opnieuw tweede beste restaurant ter wereld
Lees ook:De allerbeste restaurants in Spanje
Lees ook:El Bulli niet meer beste restaurant van de wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.