Event voor Nederlandse vrouwelijke ondernemers in Spanje

NEDwork Spain organiseert op 3 mei 2012 voor de tweede maal het netwerkevenement Women in Business voor vrouwelijke Nederlandse én Spaanse ondernemers die werkzaam zijn in Spanje of ondernemen op de Spaanse markt. Tijdens het event wordt de eerste Dutch Business Woman in Spain Award, een initiatief van hoofdsponsor Euro Economics, uitgereikt aan de beste Nederlandse zakenvrouw in Spanje in 2012.

Women in Business richt zich zowel op vrouwelijke ondernemers in het MKB en zelfstandigen als op vrouwen in het bedrijfsleven. Het doel is deze vrouwelijke ondernemers en zakenvrouwen onder de Spaanse zon te stimuleren en te inspireren. Voor deze tweede editie is er, op aanvraag van de deelnemers die vorig jaar aanwezig waren, meer tijd ingeruimd om te netwerken.

Daarnaast krijgen de deelnemers de mogelijkheid om zichzelf te presenteren tijdens een elevator pitch. Ook zal er een workshop worden gegeven met de nadruk op het leggen van nieuwe contacten. Vanzelfsprekend wordt het evenement afgesloten met een borrel, waarbij drankjes en hapjes worden geserveerd.

Tijdens Women in Business wordt ook de Dutch Business Woman in Spain Award 2012 uitgereikt. Deze prijs is bedoeld om het vrouwelijk ondernemerschap onder Nederlanders in Spanje te stimuleren. Wie voor deze award in aanmerking wil komen of iemand wil nomineren kan een e-mail sturen naar [email protected]. De winnares wordt gekozen door een onafhankelijke jury.

Ook nieuw dit jaar is de samenwerking met de non-profitorganisatie Kirabo (www.kirabo.eu). Deze organisatie zet zich in voor weduwen in Kameroen middels micro-kredieten. Tijdens het evenement zal een loterij worden gehouden, waarvan de opbrengst in zijn geheel gaat naar dit project. Loten kunnen ter plekke worden gekocht. Deelnemers maken onder meer kans op kwaliteitswijnen en een digitale camera.

Women in Business vindt plaats in Barcelona op 3 mei 2012 vanaf 15.00 uur.

Er is een beperkt aantal plekken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Barbara de Swaan, +34 616 490 061, [email protected], www.nedworkspain.com.

Lees ook:NEDwork Spain en consulaat Barcelona organiseren Women in Business
Lees ook:Hét magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje nu online!
Lees ook:Nieuw: magazine voor Nederlandstalige ondernemers in Spanje
Lees ook:NEDwork Spain Magazine nummer 2, nú online!
Lees ook:Spanjeborrel op 11 september in Houten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.