Iberische lynx erft drie miljoen euro

Een vrouw afkomstig van de Canarische Eilanden heeft drie miljoen euro nagelaten aan de Iberische lynx. Het geld is bedoeld voor verschillende instellingen ter bescherming van de bedreigde diersoort. Nog eens zes miljoen euro gaan naar andere direnbeschermingsorganisaties. Over de vrouw is weinig bekend. Zij woonde alleen en was de zestig reeds gepasseerd toen zij overleed. Een deel van het geld wordt wellicht gebruikt voor de lynxen(half)broertjes Coca en Calia die behandeld worden voor kattenleukemie.

Lees ook:74-jarige vrouw opgepakt voor cocaïnehandel
Lees ook:Catalonie investeert in mode
Lees ook:Zwarte cocaïne bereikt Madrid
Lees ook:De wereld van Salvador Dalí in Figueras
Lees ook:Vliegen naar Spanje steeds duurder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.