De Grand Prix van Spanje vlak bij Barcelona

In het kleine plaatsje Montmeló, dertig kilometer van Barcelona, vindt de Grand Prix van Spanje plaats. Deze gemeente, die 8830 inwoners telt, staat voornamelijk bekend om het autocircuit, Circuit de Catalunya. Het 4,7 kilometer lange parcours was in 1991 net op tijd klaar voor de Spaanse Grand Prix. Aankomend weekend is er weer een Spaanse Grand Prix. De kwalificatie vindt plaats op zaterdag en de race op zondag, beide zullen om 14.00 uur beginnen. Voor informatie en om kaarten te bestellen ga je naar deze website.

Tekst: Sophie Schiphorst

 

 

 

 

Lees ook:Formule 1 van Japanse Gran Prix 8-10 oktober
Lees ook:Tapasweekend in Ávila
Lees ook:Spanje Vakantieplanner 2008: Grand Prix Valencia
Lees ook:Gratis festival Feria Andaluza
Lees ook:Europese Grand Prix morgen voor het eerst in Valencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.