Bezoek de belangrijkste Catalaanse monumenten op Google Street View

Google Street View maakt het mogelijk om zestien monumenten in Catalonië virtueel een bezoekje te brengen. Onder meer de archeologische resten in Empúries, de Seu Vella in Lleida, het kasteel van Cardona en het Sant Bartomeu Convent in Bellpuig zijn op deze manier te bezichtigen. Om de beelden te maken is samengewerkt met het Catalaanse Centrum voor Telecommunicatie en Informatietechnologie. De beelden zijn geschoten door personen die met speciale rugtassen voorzien van camera’s de zestien monumenten hebben bezocht. In het indrukwekkende klooster in Sant Pere de Rode zijn bijvoorbeeld 14.295 foto’s gemaakt.

Lees ook:Schokkende foto’s op sigarettenverpakking
Lees ook:15 campings in Spanje krijgen de titel BestCamping 2014
Lees ook:Madrid’s monumentenwoede
Lees ook:Van brandweerman tot terrorist
Lees ook:Clásico nummer 3 in foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.