Modernistisch ziekenhuis in Barcelona opnieuw open voor publiek

Het Hospital de Sant Pau in Barcelona is het grootste modernistische complex ter wereld. Het werd gebouwd als ziekenhuis en tegenwoordig is het bouwwerk opengesteld voor toeristen. De afgelopen jaren onderging dit complex, dat het werk is van architect Lluìs Domenech i Montaner, een tijdgenoot van de beroemde Antoni Gaudí, een grootschalige renovatie en eind vorige maand ging het opnieuw open. Nog tot en met 16 maart kun je het gratis bezichtigen, daarna zal een entreeprijs worden gevraagd van 8 euro en 14 euro als je onder begeleiding van een gids het complex wilt bezoeken.

Lees ook:Gratis naar het Pradomuseum
Lees ook:Betalen voor Park Güell in Barcelona
Lees ook:Patio de los Leones in het Alhambra gaat weer open
Lees ook:Spaans leren met Lesexpres
Lees ook:Baja Bikes nu ook in Valencia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.