De Parador van Corias verkozen tot beste niet-stedelijke hotel in Spanje

In de Asturische gemeente Cangas del Narcea bevindt zich de Parador de Corias, het staatshotel dat werd uitgeroepen tot het beste Spaanse niet-stedelijke hotel. Het gaat om een indrukwekkend historisch monument. In de kelders zijn archeologische resten te vinden van de allereerste bouwwerken op deze plek, daterend uit de elfde eeuw. Het bouwwerk beschikt ook over een kerk met onder meer barokke invloeden. De uitzichten zijn spectaculair en alle vertrekken zijn een ode aan de Asturische cultuur.

Lees ook:Achter de piraten aan in Cado de Gata
Lees ook:Spectaculair Spaans wandelpad: Camino del Rey
Lees ook:Madrid viert feest
Lees ook:Stadsfeesten in Madrid
Lees ook:Casa de la Carnicería in Madrid wordt hotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.