Renfe gaat slaaptreinen aanbieden als hotel

De Spaanse spoorwegmaatschappij Renfe gaat slaaptreinen aanbieden als ‘Train & Breakfast’. De treinen blijven nog wel gewoon rijden, maar gasten krijgen de mogelijkheid om van hun ‘hotelkamer’ gebruik te blijven maken na aankomst op hun bestemming. De treinen blijven op de plaats van bestemming 24 uur per dag open voor de gasten, zodat ze er binnen kunnen wanneer ze willen en gewoon hun bagage achter kunnen laten. De allereerste slaaptrein die voor dit doel wordt gebruikt vertrok deze week van Barcelona naar Sevilla, waar de toeristen enkele dagen zullen blijven.

Lees ook:Benidorm gaat in gesprek met toeristen
Lees ook:Overnachten bij Vlamingen: Chambres d’hôtes Lasnavillasmm
Lees ook:Burgemeester bestuurt vanuit gevangenis
Lees ook:NL’se ambassade Madrid regelde busvervoer naar Nederland
Lees ook:Facebookhotel op Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.