Presentatie van de Reisgids voor de stad Malaga

Malaga is een fantastische stad in Zuid-Spanje en de afgelopen jaren is de populariteit van de stad voor een stedentrip enorm gegroeid. Ook steeds meer Nederlanders kiezen voor Malaga als ze er een paar dagen tussenuit willen. Een reisgids over alleen de stad Malaga ontbrak echter nog, maar ook dat is inmiddels opgelost. Aanstaande zondag wordt de Reisgids voor de stad Malaga van auteur Anne Pennekamp gepresenteerd in Café Cultura in Rotterdam. Ik heb alvast een sneak preview gekregen en ik moet zeggen: chapeau. De gids ziet er goed uit en staat boordevol adresjes voor sightseeing, overnachten en eten & drinken. De gids is eveneens verkrijgbaar als e-book.

Lees ook:Mail en win de Reisgids voor de stad Malaga
Lees ook:Café Cultura opent deuren in Rotterdam
Lees ook:Café Cultura: beurs met aandacht voor Spanje
Lees ook:Café Cultura opent winkel in Rotterdam
Lees ook:100% Mallorca, Menorca & Ibiza

Eén reactie op “Presentatie van de Reisgids voor de stad Malaga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.