Fuerteventura: het populairste eiland van Spanje

Spanje beschikt over prachtige eilanden, maar het beste eiland is volgens de gebruikers van de website TripAdvisor is het Canarische eiland Fuerteventura, gevolgd door Lanzarote en Tenerife. Hoewel Fuerteventura, ontstaan uit vulkanische activiteit, eens bezaaid was met bossen, wordt het tegenwoordig gekenmerkt door een uitgestrekt droog landschap. Het eiland staat sinds 2009 op de Unesco-lijst met biosfeerreservaten. Het is na Tenerife het tweede grootste eiland van de archipel.

Lees ook:Unesco kiest twee nieuwe Spaanse biosfeerreservaten
Lees ook:Spanje haalt Rusland in met biosfeerreservaten
Lees ook:Carnaval op Tenerife
Lees ook:Spanje´s spectaculaire Carnaval
Lees ook:Muziekfestival op de Canarische Eilanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.