De Weg naar Santiago

Op de Nederlandse televisie is momenteel het programma De Weg naar Santiago te bekijken, waarin presentator Wilfred Kemp pelgrims volgt op hun tocht naar Santiago de Compostela. Al eeuwen lang leggen miljoenen pelgrims de kilometers lange tocht naar de Spaanse stad af. Het blijkt dat geen pelgrim zomaar op pad gaat. Iedereen heeft wel een reden om te gaan lopen. In de serie De Weg naar Santiago maken we kennis met pelgrims en horen we hún verhalen. Iedere maandag op Nederland 2. De complete serie is ook na te bestellen.

Lees ook:Onderweg naar Santiago de Compostela
Lees ook:Trainen voor Spaanse pelgrimstocht in de Randstad
Lees ook:Muse en Pet Shop Boys op bedevaart
Lees ook:Romería del Rocío
Lees ook:Alle wegen leiden naar Santiago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.