Wakker worden door zeegeruis

´s ochtends uit je slaap ontwaken door het zacht ruisen van de zee. En dan het liefst in een niet al te toeristisch gebied in Spanje. Kan dat nog? Als je bekende Spaanse badplaatsen als Salou en Lloret de Mar in acht neemt, zou je denken dat het echt onmogelijk is. Voor iedereen die op zoek is naar een rustige badplaats, een degelijk hotel, goed eten en ver weg van de discotheken en massatoerisme zijn vakantie wil doorbrengen, heeft Spanje.blog.nl goed nieuws:

Tenminste als je naar een van de onbekende badplaatsen Llafranc of Callella de Parafugell gaat. Op zo´n twee uur autoafstand van Barcelona, in de buurt van Girona, vind je deze authentieke oude vissersdorpen, waar het massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Slaap bijvoorbeeld in Hotel Terramar in Llafranc en ontwaak na een rustige nachtrust uit een heerlijke slaap, terwijl je op de achtergrond het ruisen van de zee hoort. Dit is het últieme vakantiegevoel!

Lees ook:Nieuw: Boetiekhotel in Benidorm
Lees ook:Fietsen over de Vias Verdes in Girona
Lees ook:Spanje pakt piraterij aan
Lees ook:De leukste en lekkerste restaurants in Barcelona
Lees ook:De beste hotels in Spanje volgens Tripadvisor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.