Bacardi Rocktronic Festival op Ibiza

Bacardi organiseert van 1 tot en met 3 juli het Barcardi Rocktronic Festival op feesteiland Ibiza. Enkele artiesten die hebben toegezegd van de partij te zullen zijn, zijn Sting, Lenny Kravitz en Elton John en daarnaast zijn er nog een twintigtal optredens. Het festival vindt plaats op een terrein waar 25.000 mensen samen kunnen komen en waar naast de podia restaurants aaanwezig zijn en waar je eveneens een duik kunt nemen in zee.

 

Lees ook:Festival Castell de Peralada
Lees ook:Het Lowlands van Spanje
Lees ook:Feesten in Benicàssim
Lees ook:Flamenco Festival Rotterdam
Lees ook:Spaanse klanken tijdens Festival Mundial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.