Souvenir uit de metro in Madrid

De metro in Londen doet het al veel langer, maar ook de metro in Madrid doet sinds kort aan merchandising. In het nieuwe informatiecentrum van metrostation Sol kun je sinds kort dus niet alleen informatie krijgen, maar ook pennen, opschrijfboekjes, bekers en andere typische souvenirs met het embleem van de Madrileense metro erop. Verwacht wordt dat het aantal souvenirs snel zal uitbreiden en dat ze binnenkort ook elders in de stad verkrijgbaar zijn.

Lees ook:Negentig jaar metro in Madrid
Lees ook:400 mensen dansen als Lady Gaga in Madrid
Lees ook:Metro Madrid wordt weer schoon
Lees ook:Botellón in de metro van Madrid
Lees ook:Afname abortus in Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.