Met een local naar de Valenciaanse Fallas

Afgelopen zondag begon officieel het Las Fallas* feest in Valencia weer.  Las Fallas is het belangrijkste feest van de stad Valencia. De grootste feesten barsten los tussen 15 en 19 maart 2012. Het feest eindigt op 19 maart met ‘La Crema’ waarbij 600 beelden (van hout en piepschuim) verbrand worden. Wil je de Fallas van Valencia ook ontdekken maar dit keer met een local? Ga dan bijvoorbeeld met Roos van Verrassend Valencia op stap. Zij kent alle plekjes waar de Valenciaanse locals nog traditioneel las Fallas vieren. Verrassend Valencia biedt drie verschillende mogelijkheden om kennis te maken met de Valenciaanse Fallas. Zij bieden de keuze uit een pre-Fallas tour, een Fallas rondleiding en de mogelijkheid om Fallero of Fallera voor één dag te zijn.

 

Lees ook:Valencia verlangt naar Fallas
Lees ook:Las Fallas feest in Valencia weer begonnen
Lees ook:De lente is begonnen in Valencia met Las Fallas
Lees ook:Deze week: Fallas in Valencia
Lees ook:Deze maand: vuurwerkfeesten in Valencia

Eén reactie op “Met een local naar de Valenciaanse Fallas

  1. Herna

    Wat een leuk idee.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.