Boemelen door Noord-Spanje

Noord-Spanje kun je prima verkennen met de zogenoemde Expreso de la Robla, een authentieke trein, waarmee je door het landschap boemelt. De vintage trein verbindt de steden Bilbao en León met elkaar en je kunt kiezen voor de Jacobusroute of de Robleroute. De trein rijdt vanaf 29 maart tot en met 13 december dit jaar, met uitzondering van de maanden juli en augustus. Aan boord ben je van alle gemakken voorzien, want de trein is uitgerust als een luxe hotel.

Lees ook:Luxe door Andalusië met Al Andalus
Lees ook:Beste hotel ter wereld op Mallorca
Lees ook:Personeel AVE Madrid-Barcelona staakt
Lees ook:Treinongeluk zorgt voor verslagenheid in Spanje
Lees ook:Uitbreiding Spaans hogesnelheidsnetwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.