Madrid verliest de Spelen, Barcelona stelt zich kandidaat

Na vier mislukte pogingen zal Madrid zich niet snel opnieuw kandidaat stellen voor een van de komende edities van de Olympische Zomerspelen, maar Barcelona, de tweede stad van Spanje en tevens de stad waar de Olympische Zomerspelen in 1992 een groot succes waren, denkt daar anders over. Burgemeester Xavier Trias gaf direct nadat was gebleken dat Madrid de Spelen niet kreeg toegewezen, tijdens een radiointerview aan een gooi te zullen doen naar de Winterspelen voor 2022. De Catalaanse hoofdstad wil de Pyreneeën, die op een paar uur rijden liggen, bij de Spelen betrekken.

Lees ook:Madrid geeft olympische droom niet op
Lees ook:Madrid doet gooi naar Olympische Spelen
Lees ook:Madrid in spanning over de Spelen
Lees ook:Madrid’s domper
Lees ook:Madrilenen stemmen voor logo Olympische Spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.