‘Kansen in de crisis, business in Barcelona’

Vorige week werd in Barcelona het boekje ‘Kansen in de crisis, business in Barcelona’ uitgereikt, een bundeling van de portretten uit de gelijknamige campagne die in 2013 werd opgezet door het NBSO Barcelona, het Netherlands Business Support Office. 42 Nederlandse pioneers in international business geven hun visie op de marktkansen en investeringsmogelijkheden in Catalonië en de rest van Spanje. In veel gevallen ontlenen zij hun commerciële bestaansrecht aan de crisis. In andere gevallen wisten ze de verandering in de markt om te zetten in een nieuwe kans.

Met deze publicatie wil het NBSO Barcelona aantonen dat er op zakelijk vlak legio kansen zijn in Barcelona, Catalonië of Spanje of eigenlijk ieder land met veranderende omstandigheden in een marktsituatie. Kansen in de crisis, business in Barcelona is een boek dat inspireert, instigeert en informeert over de optie van het zelfstandig ondernemen om werkgelegenheid te creëren en om het hoofd te bieden aan constant veranderende marktomstandigheden.

Het boekje is sinds deze week online te bestellen.

Lees ook:De kansen in de Spaanse crisis
Lees ook:Campagne: Kansen in de crisis, business in Barcelona
Lees ook:NBSO Barcelona lanceert Orange Elevator Pitch
Lees ook:Seminar over kansen in Spanje
Lees ook:Spanjeborrel op 21 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.