HEMA geopend in hartje Madrid

Gisteren opende in de drukke winkelstraat C/Fuencarral (nummer 140) de allereerste vestiging van de HEMA in Spanje. De winkel is ingericht volgens het concept dat ook in Duitsland en Frankrijk werd uitgerold: niet zoals we dat uit Nederland gewend zijn, maar volgens het Ikea-principe met de verschillende vertrekken in een huis waarin de producten zijn uitgestald. Kleding kun je er niet krijgen en ook ontbreekt een verse foodafdeling. Er wordt een selectie verkocht van de producten uit het Nederlandse assortiment. Al naar gelang de vraag van de klanten wordt dit mogelijk aangepast. Het volgende filiaal opent waarschijnlijk in Barcelona en ook in andere Spaanse steden zal de HEMA zich de komende jaren vestigen.

Lees ook:HEMA opent eerste winkel in Madrid
Lees ook:Opening Apple Store in Barcelona
Lees ook:HEMA komt naar Spanje
Lees ook:Eten voor een prikkie bij Bonarea
Lees ook:Rokersbusje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.