PortAventura krijgt Ferrari Land

Catalonië krijgt het eerste Ferrari-themapark van Europa. Het attractiepark wordt aangelegd binnen het bekende PortAventura in Salou en zal naar verwachting in 2016 opengaan. Er wordt zo’n 100 miljoen euro in de aanleg van het park met bijbehorende themahotel gestoken. ‘Ferrari Land’, zoals het park zal heten, moet 75.000 vierkante meter groot worden en over spectaculaire nieuwe attracties beschikken. Het zal onder meer de hoogste verticale accelerator van Europa krijgen. Het hotel zal vijf sterren tellen en over 250 kamer beschikken.

Lees ook:Terra Natura krijgt ‘dierenhotel’
Lees ook:Hotel Diamante Beach in Calp wint Europese prijs
Lees ook:Benidorm krijgt hoogste flat van Europa
Lees ook:Wonen op kunstmatig eiland voor Middellandse Zeekust?
Lees ook:Duurste en goedkoopste aangeboden woning in Spanje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.