Een last-minute naar Spanje kan altijd

Met bijna 5000 kilometer kustlijn is Spanje een perfecte bestemming voor een strandvakantie. Aan de vele costa’s vindt men een gigantisch aanbod aan bekende badplaatsen, zoals Valencia, Alicante en Malaga. Deze badplaatsen worden gekarakteriseerd door uitgestrekte zandstranden, levendige boulevards en tientallen hotels en eetgelegenheden.

Omdat het in Spanje vrijwel altijd beter weer is dan in Nederland en er het hele jaar van alles valt te doen,  is het eigenlijk altijd de juiste tijd voor een last minute Spanje.

Watersporters kunnen er in de zomer op veel van deze plaatsen naar hartenlust zeilen, surfen, waterskiën of zeevissen. Daarnaast zijn er in vrijwel iedere kustplaats ook waterscooters, bananenboten en speedboten, waarop je een verfrissend ritje kunt maken.

Dankzij het Mediterrane klimaat is het aan de oost- en zuidkust ook in het naseizoen goed toeven, waardoor Spanje het gehele jaar een ideale reisbestemming is. Aan de zuidkust is het met een gemiddelde jaartemperatuur van 20 graden Celsius zelden koud. En zelfs in de winter zijn temperaturen van 15+ niet ongebruikelijk.

Het is dus ook niet vreemd dat Spanje al jaren een favoriete bestemming is voor Nederlanders om te overwinteren. Dus of u nu één van de interessante steden wilt verkennen, of gewoon wilt genieten van de mooie natuur en rijke cultuur, Spanje is altijd de moeite waard. Kijk daarom eens op VakantieXperts.nl, om te zien welke last minutes er nog beschikbaar zijn.

Lees ook:Spanje beleeft één van de warmste zomers in 50 jaar
Lees ook:Het wordt warm in Spanje de komende dagen
Lees ook:2011 was warm jaar voor Spanje
Lees ook:Spanje aan de spaarlampen
Lees ook:Barcelona populairste stad voor stedentrip

Eén reactie op “Een last-minute naar Spanje kan altijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.