Stadsfeest in Barcelona

La Mercè is een van de grootste feesten in Barcelona. Het stadsfeest vindt ieder jaar plaats rond 24 september, de dag van patroonheilige La Mercè. Dit jaar beginnen de festiviteiten op 21 september en duren ze tot en met de 24ste. Op diverse locaties in de stad worden gratis concerten gegeven en ook vinden traditionele optochten plaats en worden de typisch Catalaanse menselijke torens gebouwd. Ook zijn er exposities, straattheater en andere activiteiten. Dit jaar begint La Mercè met een serie videoprojecties op de Sagrada Familia, een idee van gaststad Montreal tijdens deze editie van de feesten.

Lees ook:Barcelona viert La Mercè
Lees ook:400 kilometer menselijke ketting in Catalonië
Lees ook:Fiesta Mayor in Vilafranca del Penedès
Lees ook:Torremolinos breidt zich uit in de hoogte
Lees ook:PhotoEspaña: fotofestival in Madrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.