Veertig jaar Pacha

De Spaanse discotheek Pacha bestaat dit jaar 40 jaar. Iedereen die wel eens een bezoekje heeft gebracht aan het legendarische partyeiland Ibiza, weet dat de Pacha een begrip is onder feestvierders. Maar het was niet op Ibiza dat de eerste Pacha werd opgericht, maar in de badplaats Sitges, ten zuiden van Barcelona. Inmiddels groeide het Pacha-imperium wereldwijd uit tot een keten van 26 clubs in 14 landen, waaronder de Verenigde Staten en Argentinië. De kersen in het logo worden ook al 40 jaar lang gebruikt.

Lees ook:Dansend in het vliegtuig naar Ibiza
Lees ook:Vijftig jaar Chupa Chups
Lees ook:Mango zoekt partners in VS
Lees ook:Spanje tweede sterkste toeristische merk ter wereld
Lees ook:Mijn Ibiza van Rutger Castricum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.