Glamour tijdens Starlite Festival in Marbella

Zon, zee en een vleugje glamour? Dan zak je af naar de Costa del Sol en zoek je de luxueuze badplaats Marbella op. Afgelopen week opende niemand minder dan acteur Antonio Banderas, afkomstig uit de provincie Málaga, waar ook Marbella ligt, het Starlite Festival in de stad. Muziek, cultuur, gastronomie en tendensen staan centraal op dit festival, dat nog plaatsvindt tot halverwege augustus. Honderdvijftig spektakels, meer dan honderd uur muziek en 45.000 tapas. En natuurlijk maak je grote kans hier binnen- en buitenlandse beroemdheden tegen het lijf te lopen.

Lees ook:Wijnfestival in Huesca
Lees ook:Monegros Desert Festival
Lees ook:Eerste namen Starlite Festival bekend
Lees ook:Festivalhoppen in de Spaanse zomer
Lees ook:Feest in Bilbao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.