Stal je kampeerwagen bij Port Aventura

Bezoekers van pretpark Port Aventura bij Salou langs de Catalaanse kust kunnen vanaf komend weekend overnachten op een speciale parkeerplaats die bestemd is voor personen in het bezit van een camper. Ze beschikken er over electriciteit, douchevoorzieningen en frisdrankautomaten. Op de parkeerplaats is plek voor honderd kampeerwagens. Wie wil overnachten kan vanaf 30 maart reserveren via telefoon of internet. Let op: de mogelijkheid zal pas vanaf 30 maart zichtbaar zijn op de website van Port Aventura.

Lees ook:Pretparken mogen meebrengen lunch niet verbieden
Lees ook:Port Aventura wordt griezelpark voor Halloween
Lees ook:Middeleeuwse themacamping bij Benidorm
Lees ook:Indirecte belastingen in Spanje omhoog
Lees ook:Geluiden van de Canarische Eilanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.