Boek: Leven onder de Spaanse zon

Al jaren hadden auteur Marjan van den Dorpe en haar man het plan om Nederland te verlaten. Maar waar ze zich zouden vestigen was nog niet gelijk duidelijk. Na veel voorbereidend werk, het bezoeken van beurzen en zelf op onderzoek gaan, viel de keuze op Spanje. Begin 2009 kwam de verhuiswagen voor en werden alle spullen ingeladen, om tweeduizend kilometer verderop uitgeladen te worden in Caudete, zo’n zeventig kilometer ten westen van Alicante. In het boek Leven onder de Spaanse zon vertelt de auteur in haar columns alles over het nieuwe leven in Spanje, waar ze veel in aanraking komt met de Spaanse tradities en feesten. Maar waar ook de Spaanse bureaucratie en de mañana-mentaliteit van de Spanjaard niet aan haar voorbij gaan. Een boek voor iedereen die als extranjero (buitenlander) in Spanje woont of wil gaan wonen, of gewoon een liefhebber van dit bijzondere land is.

Leven onder de Spaanse zon is sinds eind deze maand verkrijgbaar via de boekhandel en webwinkels. Tevens is het te bestellen bij www.emigratieboek.nl.

Lees ook:Het is bijna weer zo ver: La Tomatina!
Lees ook:De Boekenkast: Duende
Lees ook:La Tomatina in Buñol
Lees ook:De Boekenkast: Een plek onder de Zon
Lees ook:Uit de boekenkast: Pensionado’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.